Testimonials

Erik, (uit Nederland)
20 april 2011

Ik kijk terug op een ongelovelijk weekend. Ik had zaterdag overdag helemaal de pe erover in, ook ’s avonds omdat er niets gebeurde. Om dan die nacht zoveel wonderlijke dingen mee te maken, Ayahuasca te ontmoeten, die met vaak veel humor mij veel geleerd heeft. Ongelofelijk Rosa en Jorge afwisselend te ontmoeten in de ayahuasca wereld en tegelijk in de wereld van alledag, was heel emotioneel en betekenisvol. Rosa, die vlak van te voren zegt ” nu ga je hem ontmoeten’, Jorge ontmoet als vriend en maestro, die voor me op wacht stond, alsof ik een ayahuasca-babytje was, en me gezuiverd, ingewijd heeft. Van alles wat ik heb kunnen vragen aan Ayahuasca, dat ik ook van alles begrijp over de rituelen en over wat Rosa en Jorge doen. Hij heeft me zelfs een zinnetje geleerd om te zingen! En ook geleerd om een bredere blik te krijgen op liefde en sex.

Mieke (uit Nederland)
24 september 2015

Ik heb een heel dankbaar en goed gevoel over de ceremonie.
Het heftige stuk is denk ik juist iets wat ik heb losgelaten.
De enorme activiteit van de ‘mind’ die me ‘gevangen’ hield.
Ook liet ze me zien dat ik vrij ben hier op aarde, ik heb altijd de mogelijkheid ‘weg’ te gaan.
Dit alles geeft me een een gevoel van vrijheid, vrede en rust.
Wat een geweldige sjamaan!

Jac (uit Nederland)
25 september 2015

Met veel liefde wil ik je bedanken voor organisatie van de afgelopen week
Het is een ervaring die ik met diepe dankbaarheid bij me zal dragen.

Terence (uit Nederland)
20 mei 2016

We zijn veilig thuis aangekomen en ben nog steeds aan het nagenieten van het zuivere medicijn, mag het maar maanden duren… šŸ™‚
Ik ben zelf zeer tevreden met de inzichten die ik heb gekregen, nog steeds krijg en merk ook hoeveel positieve uitwerking het heeft op de mensen om mij heen.
Jij ook hartelijk bedankt voor je moed en het organiseren!

Hilde (uit Belgiƫ)
20 mei 2016

Ik heb antwoorden op vragen gekregen.
Antwoorden die ik al lang zoek, maar waarvan ik niet wist dat ik ze daar moest zoeken, laat staan dat er Ć¼berhaupt een antwoord op was.
Alleen is er nog een hele weg af te leggen. Er is nog heel wat te genezen, maar het medicijn geeft me hoop
Ik weet nu zeker dat dit de weg is die ik verder wil bewandelen. Ik wil me bevrijden!

Ronald (uit Nederland)
9 september 2016

Nog steeds voel ik me heel open en ik ben ook zachter naar mijzelf toe en anderen. Ik voel nu wanneer ik moe ben en ik geniet veel bewuster van de kleine momenten gedurende zowel dag als nacht. Zoals wanneer ik in het zonnetje zit, als ik op straat loop. Daarbij ben ik me veel bewuster van mijn gedachten en emoties op het moment dat ze langskomen. Van hetgeen ik ontvangen heb op zaterdagavond heb ik een plaatje op mijn telefoon als achtergrond. Op die
manier houd ik het levend.

Erica (uit Nederland)
17 september 2016

Nogmaals dank dank dank. Ik ben zo blij eigelijk heb ik er geen woorden voor.
En in zo’n kleine groep te mogen zijn was super bijzonder. Wat heb ik weer een hoop geleerd van hun. En wat heb jij weer goed voor ons gezorgd je bent een kanjer had ik al gezegd maar ik zeg het lekker nog een keer. En de Maestro daar heb ik helemaal geen woorden voor als hij er niet was denk ik echt dat ik niet zo veel heb kunnen opruimen en had verwerken.

Caroline (uit Nederland)
29 september 2016

Ik heb het geweldig gehad afgelopen 22 sept. Ik had gehoopt op een genezende werking en dat was het zeker. Ik heb zoveel troost en heling gevoeld. Het was een lichte en kleurrijke ervaring.
Ik merkte de bezielde begeleiding door de maestro. Hij leidde de energie in banen. Hij stuurde bij en wakkerde aan waar nodig. De groep was geweldig en jullie begeleiding was uitstekend.
Anki en jij zijn warme, lieve en empatische mensen. De ceremonie heeft me dieper respect gebracht voor de spiritwereld. Heel veel dank en heel veel liefs.

Gert (uit Belgiƫ)
26 september 2016

Wat een ervaring zeg! Heel eerlijk ik voel nu echt een gemis. Het waren echt 4 heerlijke dagen met geweldige mensen. Jijzelf en Ankie hebben alles en iedereen perfect begeleid bij de ceremonies en het eten was heel lekker en met liefde bereid. En natuurlijk de maestro! Wat een prachtige persoonlijkheid en een super maestro. Ik ga dit nooit vergeten. Het heeft een diepe indruk op me nagelaten. Ik apprecieer jullie zo hard en kijk echt uit naar een volgende ontmoeting want mijn werk met ayahuasca is echt nog niet gedaan. Daniela ik wil je graag enorm bedanken vr de hele ervaring en ook vr wat je me duidelijk hebt gemaakt tijdens de laatste ceremonie. Het was alsof je in m’n ziel kon kijken. Jullie zijn wijze, lieve en krachtige persoonlijkheden. Jullie zitten in m’n hart.

David (uit Nederland)
8 mei 2017

Yes, de sloten zijn er af, het spel van het leven gaat gespeeld worden zoals in het lange tijd niet meer door me is gespeeld šŸ˜‰
Hele dikke knuffel, superbedankt!

Anita (uit Nederland)
10 mei 2017

Ik ben jullie erg dankbaar dat jullie dit mogelijk maken. Ik heb in jaren niet zoveel energie gehad als in de afgelopen dagen!! Hopelijk blijft dat zo šŸ™‚
Zoals ik al een beetje had laten doorschemeren zou ik graag terugkomen in september.

Paul (uit Nederland)
16 mei 2017

Super bedankt voor alles, dit was echt een life changing event! Dat zoiets moois bestaat heb ik nooit durven dromen, zeker voor een rationeel iemand zoals ik. Bedankt voor je steun in mijn moeilijke tijden, bedankt voor je advies als ik de controle niet los kan laten. Je bent een geweldige vrouw dat je de keuze hebt gemaakt in je leven om je hier aan te wijden. Veel respect en veel dank hiervoor!

Nuray (uit Nederland)
16 mei 2017

Ik wil jullie nogmaals super bedankt voor deze bijzondere twee dagen en jullie goede zorg!
Woorden schieten tekort, om te vertellen hoe dankbaar ik ben. Zulke mooie, open, liefdevolle en oprechte zielen mogen ontmoeten, zal ik echt nooit meer vergeten. Nu lekker mijn rust aan het nemen, om alle inzichten te laten bezinken en na te genieten van alles. Elke keer schiet me weer wat te binnen en noteer het dan snel in een schrift, om het niet te vergeten ;). Het gaat jullie allemaal goed en wie weet tot een volgende keer.

Donna (uit Nederland)
16 mei 2017

Wauw wauw wauw, ik ben nog steeds sprakeloos van dit prachtige weekend. Wat een geschenk was dit! Dankjewel dat je dit mogelijk hebt mogen maken voor iedereen.
Zeker tot in de toekomst!

Thomas (uit Belgiƫ)
23 mei 2017

Super bedankt voor deze prachtige ervaring ik heb er nu al veel van bijgeleerd en voel mij echt super goed nu! Ik ben volledig overtuigd van de ongelooflijke kracht en helende werking van het medicijn. Jullie hebben ons met veel liefde en zorg begeleid! Waarvoor veel dank! Doe zeker nog de groeten aan de sjamaan, een fantastische man en sjamaan. Mij ga je zeker nog zien verschijnen!

Jurriaan (uit Nederland)
31 mei 2017

Ik wilde jou, de sjamaan, en iedereen die op directe of indirecte wijze betrokken is geweest bij de totstandkoming van de ceremonies nogmaals bedanken.
Het is iets heel bijzonders dat je doet voor een steeds groter wordende groep mensen. Het vertegenwoordigt voor mij een onbeschrijfelijke waarde en ik ben erg dankbaar dat ik jullie heb leren kennen. Het waren prachtige en enorm verrijkende ceremonies. Ik heb het sindsdien behoorlijk druk gehad en hoewel ik de ervaringen zo goed als het kan heb beschreven en het dieet om en nabij 5 dagen heb voortgezet, denk ik dat het goed is om een weekend rust in te lassen om
nog eens te reflecteren op de ervaringen. Ik neem hier en daar wel momenten en voel dat het proces zich op velerlei wijzen manifesteert.
De sjamaan was daarin van essentieel belang. Er is veel gebeurd gedurende de ceremonies. Zijn begeleiding zorgde voor een gezekerd proces. Daarnaast denk ik dat je erg geslaagd bent in het creƫren van een atmosfeer die iedereen in staat stelt om nader tot moeder Ayahuasca, zichzelf en de anderen te komen. Rust en zekerheid stonden voor mij centraal.
Verder heb ik met mijn moeder gesproken en verteld dat ze een ceremonie van mij cadeau krijgt.

Guido (uit Nederland)
31 mei 2017

Het gaat heel goed met mij. Doodgaan en weer herboren worden voelt echt heel fijn. Het derde kopje was op de een of andere manier echt nodig om zo diep te gaan dat ik mijn controle kon loslaten en kon accepteren wat zou komen wat dat ook zou zijn. Ik heb zoveel geleerd en inzichten gekregen. Ik wil je nog bedanken voor de lieve begeleiding en jou attentheid tijdens voor en na de reis. Je bent echt een lieverd met een heel mooi en warm hart. De sjamaan zou ik ook graag
bedanken maar ik kan hem natuurlijk niet bereiken. Heb het wel telepathisch geprobeerd en volgens mij is dat wel aangekomen maar zou je hem namens mij een warme knuffel willen geven en hem ook heel erg willen bedanken?