Over Ayah-tours

Ayah-tours is opgezet door Daniela, ik ben geboren in 1968 en woon in Amsterdam. In december 2005 ben ik voor het eerst met mijn zoon naar Peru gegaan om daar rond te reizen en Peru heeft onmiddellijk mijn hart gestolen.

In de bergen bij Cuzco heb ik een San Pedro ceremonie gedaan, die slecht bevallen is omdat de begeleiding door de vrouwelijke sjamaan te wensen overliet. Tijdens deze reis door Peru heb ik over Ayahuasca te horen gekregen en de onwaarschijnlijk mooie resultaten die je kunt behalen door met dit medicijn te werken.

Na terugkomst in Nederland ben ik mezelf gaan verdiepen in het werken met Ayahuasca. Ik wilde geen ceremonie doen in Nederland, maar meteen bij de bron van de Ayahuasca, in het Amazonegebied.

Zodoende ben ik, na veel speurwerk, terecht gekomen bij verschillende Ayahuasca-centra in Peru, twee vlakbij Iquitos en een in Pucallpa. Met name door de slechte begeleiding die ik heb ervaren tijdens de San Pedro ceremonie in Cuzco is het voor mij uitermate belangrijk dat de ceremonies professioneel worden begeleid, door sjamanen die weten wat ze doen en uitsluitend met liefde, compassie en integriteit werken met de mensen die bij ze komen.

Sindsdien ben ik regelmatig naar Peru teruggekeerd om met het medicijn te werken en na ongeveer 3 jaar werd me de mogelijkheid aangeboden om de Shipibo uit te nodigen naar Nederland. Het is zo mooi en dankbaar werk om de jungle naar Nederland te kunnen brengen en de brug te zijn tussen de kennis van de Shipibo en de mensen die niet de mogelijkheid hebben om naar Peru te reizen maar wel kennis willen maken met deze eeuwenoude tradities.

Ik ben vastbesloten om zoveel mogelijk mensen te laten delen in de geweldige ervaring die Ayahuasca met zich meebrengt.
Los van het verblijf in de het prachtige Amazonegebied van Peru, is het een voorrecht geweest om met de sjamanen van de Shipibo-stam te mogen werken en kennis te nemen van hun immense en eeuwenoude wijsheid.