Ceremonies in Peru

De wintermaanden in Nederland zijn te koud om de Shipibo uit te nodigen, ze zouden zeer oncomfortabel zijn en dat is niet wat we voor ze wensen.

We bieden ’s winters de mogelijkheid om naar Peru te reizen en ceremonies te doen in het Amazonegebied. De groep heeft maximum 8 deelnemers.

We zullen weer reizen in februari 2019.
12 nachten met 6 ceremonies

Alle ceremonies worden geleid door minimaal 2 Shipibo sjamanen.

Data winter 2019

vrijdag 8 februari t/m donderdag 21 februari 2019

Vertrek uit Amsterdam op 8 februari.
Aankomst in Lima ’s avonds op 8 februari.
1 overnachting in Lima.

Op 9 februari van Lima met een binnenlandse vlucht naar Pucallpa.

Vertrek terug naar Lima op 21 februari.

’s Avonds op 21 februari vanuit Lima naar Amsterdam.
Aankomst in Amsterdam op 22 februari.

PRIJS € 1200,- per persoon

6 ceremonies met Shipibo sjamanen. We verblijven in een hostel in Pucallpa, voor de ceremonies gaan we ongeveer een uur buiten de stad naar de maloka en slapen we daar.

Een maloka is een ronde ceremonieruimte in typische Shipibo stijl gebouwd met een dak van palmbladeren. Omgeven door de natuur, op dezelfde aarde waarin het medicijn zijn wortels heeft en de intense icaros van de Shipibo sjamanen, brengt het een extra dimensie om daar de ceremonies te ervaren. Bloemenbaden, massages en eventueel aanvullende medicinale planten zijn onderdeel van het verblijf.

Het is een prachtige kans om jezelf onder te dompelen in het geweldige werk dat het medicijn te bieden heeft, de energie van de planten te voelen en aan je persoonlijke heling, liefde en transformatie te werken, allemaal gebaseerd op de eeuwenoude Shipibo tradities en kennis.

Inclusief zijn:

  • alle ceremonies, maaltijden en verblijf in een hostel in Pucallpa.
  • het vervoer van en naar de maloka voor de ceremonies.
  • de transfers van en naar het vliegveld in Pucallpa.
  • bloemenbaden, eventueel aanvullende medicinale planten en massages.

NIET inclusief zijn:

  • de retourvlucht naar Lima.
  • de binnenlandse retourvlucht naar Pucallpa en 1 overnachting in Lima op de heenweg.
  • Maaltijden in de stad tijdens het verblijf, winkelen en persoonlijke benodigdheden zijn eveneens niet inclusief de prijs.

Natuurlijk kun je deze reis combineren om ook andere delen van het land te bezoeken na het verblijf in de jungle, je kunt je reis altijd verder uitbreiden. Peru is een geweldig mooi land en het is absoluut de moeite waard om wat langer te blijven!