Ceremonies in Peru

De wintermaanden in Nederland zijn te koud om de Shipibo uit te nodigen, ze zouden zeer oncomfortabel zijn en dat is niet wat we voor ze wensen.

We bieden ’s winters de mogelijkheid om naar Peru te reizen en ceremonies te doen in het Amazonegebied. De groep heeft maximum 8 deelnemers.

We zullen weer reizen in februari 2018.
10 nachten met 6 ceremonies

Alle ceremonies worden geleid door Shipibo sjamanen.

Data winter 2018

zondag 11 februari t/m woensdag 21 februari 2018

Vertrek uit Amsterdam op 10 februari.
Aankomst in Lima ’s avonds op 10 februari.
1 overnachting in Lima.

Op 11 februari van Lima met een binnenlandse vlucht naar de jungle.

Vertrek uit de jungle terug naar Lima op 21 februari.

’s Avonds op 21 februari vanuit Lima naar Amsterdam.
Aankomst in Amsterdam op 22 februari.

PRIJS € 1250,- per persoon

6 ceremonies met Shipibo sjamanen. We verblijven midden in de jungle, met bijna geen internet of elektriciteit en zonder stromend water, ongeveer een uur buiten de stad. De enige manier om er te komen is per boot.

De ceremonies worden gehouden in een maloka, een ronde ceremonieruimte in typische Shipibo stijl gebouwd, omgeven door alle jungle geluiden en de intense icaros van de Shipibo sjamanen. Bloemenbaden, massages en eventueel aanvullende medicinale planten zijn onderdeel van het verblijf.

Het is een prachtige kans om jezelf onder te dompelen in het geweldige werk dat het medicijn te bieden heeft, de energie van de planten te voelen op dezelfde aarde waar ze groeien en aan je persoonlijke heling, liefde en transformatie te werken, allemaal gebaseerd op de eeuwenoude Shipibo tradities en kennis.

Inclusief zijn:

  • alle ceremonies, maaltijden en verblijf in een tambo
  • een persoonlijke hut met slaapgedeelte en een simpele badkamer
  • De transfers van en naar het vliegveld in de jungle
  • Op de laatste avond slapen we in een hotel, om langzaam weer te wennen aan het normale leven buiten de jungle. Een lunch in het hotel of in de stad op de laatste dag is ook inbegrepen.

NIET inclusief zijn:

  • de retourvlucht naar Lima
  • de binnenlandse retourvlucht naar de jungle en 1 overnachting in Lima op de heenweg
  • Maaltijden in de stad tijdens het verblijf, winkelen en persoonlijke benodigdheden zijn eveneens niet inclusief de prijs.

Natuurlijk kun je deze reis combineren om ook andere delen van het land te bezoeken na het verblijf in de jungle, je kunt je reis altijd verder uitbreiden. Peru is een geweldig mooi land en het is absoluut de moeite waard om wat langer te blijven!